سنگاپور ، یکی از ۱۰ قدرت برتر اقتصاد جهان و از قدرتای نوظهور فناوری قاره آسیا هستش.
کشور کوچیک چند میلیون نفری در جنوب شرق آسیا، ظرف ۳۰ سال گذشته جوری در راه و رشد و کامیابیای اقتصادی و فناوری قرار گرفته که اونو یکی از قطبای اقتصادی و علمی قاره قدیمی بعد از ژاپن می دونن.

این کشور چند دانشگاه داره که قبلا در گفتاری معرفی کردیم. هر ۳ دانشگاه مهم سنگاپور حالا در فهرست ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارن. تولیدات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی این کشور در بیست سال گذشته به حدی زیاد بوده که این کشور تونسته رتبه هایی که سالیان دراز در اختیار غولای اروپایی و آمریکایی بود رو به چنگ آورد.

اگه علاقمند به تحصیل در کشوری مدرن، آروم و علاقمند به محیط زیست و زندگی و تحصیل و کار علم بنیان هستین، سنگاپور رو به شما پیشنهاد می کنیم که فرصتای علمی بسیاری رو هم در اختیار محققان و دانشجویان علاقمندان به تحصیل در خارج از مرزا قرار میده.

واسه آشنایی با دانشگاه های سنگاپور و رابطه با استادان و شرکتای صنعتی و خدماتی اون، راهکارهای بسیاری هست که یکی از اونا شرکت در نمایشگاه های بین المللی این کشور و یا شرکت در کنفرانسای بین المللی اون هستش.

پرستیژ جهانی سنگاپور در میدون فناوری و کار و کاسبی دلیل شده تا خیلی از شرکتا و موسسات بزرگ مالی و تجاری و صنعتی جهان در این کشور کوچیک همسایه مالزی،‌ نمایندگی داشته و مشغول به کار باشن. این فرصت خیلی خوبی واسه ما ایرانیا هستش که بتونیم از ظرفیتای این کشور که رابطه دیپلماتیک مطلوبی هم با ایران داره واسه ارتقای ظرفیتای صنعتی و فرهنگی و علمی استفاده کنیم.

در گزارش امروز، به معرفی ۲۰ کنفرانس بین المللی معتبر سنگاپور که در بهار ۹۶ برگزار می شه، می پردازیم. کنفرانسایی که در طیفای جور واجور علمی بوده و علاقمندان به تحصیل با بورس در این کشور مدرن رو با ظرفیتا و فرصتای جورواجور آشنا می کنه.

با ما همراه باشین.

به چه دلیل در کنفرانسای سنگاپور شرکت کنیم؟

همونطور که میدونید، واسه دریافت ادمیشن دکترا به خصوص با بورس از دانشگاه های مطرح جهان، نیازمند تعامل مستقیم و غیر مستقیم با هیات علمی دانشکده ایه که واسه یک یا چند رشته در اون جا به وسیله دانشجویان، اپلای می شه.

معمولا دانشجویان از رابطه ای میلی و واتس آپی و اسکایپی واسه تعامل با استادان و ارسال پروپوزال و رزومه استفاده می کنن یا مدارک خود رو به صورت رسمی به دانشگاه مقصد ارسال می کنن.

در بعضی از دانشگاه ها، کمیته مرکزی ادمیشن، نسبت به بررسی صلاحیت داوطلبان اقدام و افراد دارای شرایط ادمیشن رو واسه مصاحبه تلفنی دعوت می کنه و در آخر نفرات برگزیده انتخاب می شن.

بعضی از دانشگاه ها به دانشجو پیشنهاد می کنن قبل از فرستان APPLICATION، اول با یکی از استادان دانشکده مورد نظر صحبت کنین و پس از جلب نظر استاد و اصطلاحا MOTIVATE کردن POTENTIAL SUPERVISOR، نسبت به فرستادن مدارک دست به کار شین.

این کار دلیل می شه که دانشگاه بدونه فلان استاد در فلان دانشکده روی فلان موضوع با دانشجو به توافق رسیده و حاضر به همکاری نوشته شده و مشخص در زمان تعیین شده هست.
با این حساب، دانشگاه به دانشجوی مقصد پذیرش میده. معمولا این نوع ادمیشنا با بورسه که به ۲ صورت TA یا RA تقسیم می شه.

هر استادی به هر حال بودجه مشخصی داره و تلاش می کنه با دانشجویانی که با ایشون از سراسر جهان تماس می گیرن و علاقه دارن که روی FAVORIT RESEARCH AREA (‌بخشای تحقیقاتی مورد علاقه) ایشون کار کنن،‌ تعامل می کنه.
این روند به طور کامل رقابتیه و باید بهترین روزمه رو به بهترین استاد با بهترین بودجه فرستاد.

به خاطر همین، ‌تعامل با علم آموختگان دانشگاه مقصد که همیشه در روند اپلای تاکید می کنیم، باید در دستور کار قرار بگیره.

دانشگاه های سنگاپور بعضی وقتا از این تیپ دانشگاه هایی هستن که از دانشجویان به خصوص مقطع دکترا با بورس درخواست می کنن که نظر یکی از استادان دانشکده مقصد رو واسه قبل از فرستادن مدارک جلب کنه.

به خاطر همین شما مجبورین که با استادان رشته ای که قصد اپلای دارین،‌ وارد گفتگو شید. اون استاد هم از شما درخواست می کنه که رزومه خود رو بفرستین. یا روی یه موضوع تحقیقاتی مشترک تو یه بازه وقتی خاص مشغول به کار شید.

مثلا از شما می خواد که در فلان موضوع، مرور منابع (LITERATURE REVIEW) انجام بدین و یا اگه مدعی هستین که تحلیل گر اطلاعات آماری هستین، با فلان نرم افزار فلان تحلیل رو روی یافته های (FINDINGS) فلان مقاله علمی (SCHOLARLY PAPERS) انجام بدین.

با این کارا، اون به بخشی از قابلیتای علمی و تجربی دانشجو اطلاع کامل پیدا می کنی و می تونه اراده کردن کنه که به دانشجوی مزبور، ادمیشن با بورس بده یا خیر.

معمولا حتی ادمیشنایی که به شکل پروژه SINGA به دانشجویان خارجی مقطع دکترا در این کشور اعطا می شه، اینجور روشی رو دنبال می کنه که به نظر می رسه روش منطقی و تاثیر باشه.

حال به هر حال، دانشجویانی که قبلا با استادان دانشکده ای بر سر مقاله یا پروژه یا کنفرانس یا نمایشگاه یا دوره علمی مشترک در تعامل بودن، شک نداشته باشین شانس بیشتری در این روند پر رقابت دارن.

به خاطر همین، شرکت در کنفرانسای معتبر بین المللی می تونه فرصتای زیادی رو در اختیار دانشجویانی که می خوان ادامه زندگی دانشجویی خود رو در کشورای جور واجور دنیا سپری کنن، جفت و جور می کنه.

سنگاپور  با در نظر گرفتن اینکه دریافت روادید اون کار سختی نیس و هم مقصد گردشگری جذابیه و هم واسه کار و کاسبی و هم تحصیل، مقصد خوش نامی واسه ایرانیان مثل سوئد و آلمان هستش، می تونه در آسیا، با استقبال تعداد بیشتری از دانشجویان و محققان ایرونی همراه شه.

اگه قصد دریافت بورس یا ادمیشن تحصیلی از دانشگاه های معتبر سنگاپور رو دارین و می خواین که از فرصت مشورت با استادان دانشگاه های معتبر این کشور در بستر کنفرانس و کارگاه های جنبی استفاده کنین و پروژه های مشترک فناورانه و تجاری تعریف و راهبری کنین، ۲۰ فرصت کنفرانس گردی زیر رو در بهار ۹۶ در نظر داشته باشین.

این کنفرانسا چه به صورت شرکت با مقاله یا پوستر یا بدون اینا ،به شما امکان میده تا با استادان دانشگاه ها آشنا شده و فرصت ابرازنظر و دیدگاه داشته باشین و بعضی وقتا در صورت ارائه موفقیت آمیز مقاله، پیشنهاد اسمای خوبی هم از اعضای هیات علمی کنفرانس دریافت کنین که برگ برنده ای واسه ادمیشن میشه.

این مطلب را هم از دست ندهید :   30 نکته مهم برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال + بهترین ارزها

کنفرانس بین المللی تحقیقات منطقه ای در قرن بیستم

Intersections of the Literary & Artistic Worlds in Myanmar & the Region in the 20th Century

این کنفرانس که در روزای بیست و ششم و بیست و هفتم ماه May در سنگاپور برگزار می شه، نگاهی داره به فعالان فرهنگی و هنری مناطق جنوب شرق آسیا و واسه دانشجویان هنر و ادبیات، می تونه فرصت خوبی واسه تعامل با استادان و کارشناسان هنر و فرهنگ باشه.

جهت به دست آوردن جزییات بیشتر به این درگاه مراجعه کنین. فرصت ارائه مقاله به کنفرانس در ۳۰ اکتبر ۲۰۱۶ میلادی بود که تموم شده.

سیزدهمین کنفرانس بین المللی اخلاق پزشکی

۱۳th International Conference on Clinical Ethics Consultation (ICCEC) 2017

اخلاق در میدون فعالیتای علمی به خصوص در مورد پزشکی، روز به روز جایگاه مهم تری در فعالیتای کلینیکی و بالینی و تحقیقاتی پیدا می کنه و کشور سنگاپور هم در این مورد بسیار پیشروه. سیزدهمین کنفرانس بین المللی اخلاق کلینکی در صنعت بهداشت و درمان، تلاش می کنه با اخلاق پزشکی رو از دیدگاه های نوین معرفی کرده و اثرات جهانی اخلاق در پزشکی رو مورد بررسی همه جانبه بذاره.

این کنفرانس به وسیله مرکز اخلاق بیومدیکال هدایت می شه.
واسه کسب اطلاعات تکمیلی به این درگاه مراجعه کنین.

این کنفرانس مهم، بیست و پنجم تا بیست و هفتم ماه May برگزار می شه.

مهلت شرکت در کنفرانس بازم هست.
استادان دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) هم در این کنفرانس هستن.

دومین کنفرانس بین المللی پیشرفتای گذشته در علوم بهداشتی و دارویی

۲nd International Conference on Recent Developments in Medical Medicine and Health Sciences

کنفرانس بین المللی روندهای نوین در علوم بهداشت و درمان، بیست و پنجم و بیست و ششم سال جاری میلادی با هدایت دکتر سوکری پلاتری در سنگاپور برگزار می شه.
مهلت فرستادن مقاله تا آخر ماه اوریل ۲۰۱۷ تمدید شده.
مقالات تایید شده در گوگل اسکولار و CROSSREF و Doi System ایندکس می شه.

این کنفرانس به وسیله انجمن علوم بهداشتی و پزشکی برگزار می شه که واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به این درگاه مراجعه کنین.

اجلاس بیمه آسیا

Insurance Nexus Asia Summit

در روزای بیست و پنجم و بیست ششم ماه می، کنفرانس بین المللی بیمه آسیا در این کشور برگزار می شه.
ماریانا دومونت، مدیریت کنفرانس رو رو دوش داره و به مقولات بیمه در کسب و کارا در دنیای دیجیتال پرداخته می شه.
این کنفرانس به وسیله INDURANCE NEXUS  مدیریت می شه و آخرین فرصت فرستادن مقاله در این کنفرانس، ۲۵ ماه می اعلام شده.

دانشجویان رشته های مدیریت، اقتصاد، مدیریت بیمه و حتی MBA می تونن با شرکت در این کنفرانس دو روزه، با استادان و کارشناسان این بخش در حال رشد جهان تعامل کنن.

واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به درگاه NEXUS مراجعه کنین.

اجلاس رهبری زنان در آسیا

Asian Women in Leadership Summit 2017

هفدهم ماه می سال جاری میلادی، اولین اجلاسیه آسیایی نقش زنان در رهبری قاره قدیمی برگزار می شه.
اجلاسیه هرساله تلاش داره تا رد و بدل کردن دیدگاه ها و نظرات درباره نقش زنان کارآفرین و موثر در هدایت قاره قدیمی در قرن بیست و یکم انجام بشه.

اگه علاقمند به شرکت در این اجلاس هستین به درگاه اون مراجعه کنین. آخرین اطلاعات از این کنفرانس رو در صفحه فیسبوک دنبال کنین.

سومین کنفرانس بین المللی مدیریت کار و کاسبی و علوم اجتماعی

۳rd International Conference on Business management, Social Sciences and Humanities: Reality and Expectations

یازدهم و دوازدهم ماه می سال جاری میلادی، سومین کنفرانس بین المللی مدیریت کار و کاسبی در سنگاپور برگزار می شه.
این کنفرانس به مدیریت محمد حامد خالف الخرشش و به وسیله EAERC که مرکز تحقیقاتی این کشوره هدایت می شه.
واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به این لینک مراجعه کنین.

دومین اجلاس جهانی واکسیناسیون

MEDGLOBE- 2nd Global Summit on Vaccines and Virology 2017

ششم و هفتم ماه می سال جاری میلادی، پیشرفتا و روندهای نوین در میدون واکسیناسیون در دومین اجلاسیه جهانی واکسیناسیون که با هدایت MEDGLOBE صورت میگیره، در این کشور برگزار می شه.
علاقمندان به این میدون می تونن از فرصت حضور صاحب نظران و فعالان اقتصادی و فناوری این بخش واسه تعاملات علمی و تجاری استفاده کنن.

واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به این لینک مراجعه کنین. بعضی از نویسندگان مقالات در PUBMED هم در این همایش جهانی هستن.

هشتمین کنفرانس بین المللی فناوری مواد و ساخت

۲۰۱۷ ۸th International Conference on Material and Manufacturing Technology (ICMMT 2017)–Ei Compedex

مهندسی تولید و متالوژی، از جمله مقولاتیه که سنگاپور در این مورد صاحب فناوری و روشای خلاقانه مدیریت و کسب و کاره. هشتمین کنفرانس بین المللی فناوری تولید و مواد این کشور، فرصت خوبی واسه دانشجویان مهندسی مکانیک، صنایع و متالوژیه که بتونن در بستر علمی، با استادان دانشکده های مهندسی مکانیک و متالوژی دانشگاه های بزرگ این کشور مشورت کنن.

این همایش در هفته اول ماه می برگزار و به وسیله کمیته ICMMT هدایت می شه.
مقالات این همایش در نشریه Key Engineering Materials منتشر و در الزویر ایندکس می شه.
واسه کسب اطلاعات تکمیلی به این نشانی برید.

دومین کنفرانس بین المللی تشخیص الگو

۲۰۱۷ the Second International Workshop on Pattern Recognition (IWPR 2017) – Ei, Scopus and ISI

اول تا سوم ماه می میلادی، کنفرانس تشخیص الگو در سنگاپور برگزار می شه که به وسیله IWPR مدیریت می شه.
جزییات این کنفرانس رو می تونین در این لینک ببینین.

ششمین کنفرانس بین المللی نرم افزار و مهندسی اطلاعات

۲۰۱۷ ۶th International Conference on Software and Information Engineering (ICSIE 2017)

اول تا سوم ماه می میلادی، کنفرانس فناوری اطلاعات سنگاپور برگزار می شه.
این کنفرانس به وسیله کمیته ICSIE‌ مدیریت می شه.
واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به این درگاه مراجعه کنین. هزینه شرکت بدون مقاله در کنفرانس، ۲۸۰ دلار آمریکا اعلام شده.

کنفرانس هپاتولوژی سنگاپور

Singapore Hepatology Conference

دوم و سوم ماه جون ۲۰۱۷ میلادی، این کشور اندازه برگزاری کنفرانس هپاتولوژیه که درباره سرطان ریه و کبد و مقولاتی در این مورده که واسه دانشجویان پرستاری و پزشکی و مامایی پیشنهاد می شه.
جهت به دست آوردن جزییات بیشتر به این درگاه مراجعه کنین.

این مطلب را هم از دست ندهید :   نقد و بررسی خودروی جک اس ۵ اتوماتیک

دهمین کنفرانس بین المللی علوم و فناوری و مدیریت

ScienceGlobe – 10th International Research Conference on Science, Technology, Engineering and Management (IRCSTEM)

کنفرانسی چند رشته ای در زمینه های جور واجور فناوری و مهندسی و مدیریت که واسه طیف خیلی از دانشجویان در بخشای مهندسی و اقتصاد و مدیریت می تونه به درد بخور ثمر باشه و با استادان دانشگاه های آسیا به خصوص سنگاپور، تعامل و مشورت کنن. آخرین فرصت فرستادن مقاله تا ۱۵ ماه می تمدید شده.

این کنفرانس در سوم و چهارم ماه ژوئن در این کشور برگزار می شه.
واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به این لینک مراجعه کنین که بازم فرصت ثبت نام و فرستادن مقاله هست.

این کنفرانس به وسیله ISSRD پشتیبانی می شه.

اولین کنفرانس بین المللی روندهای نوظهور در اقتصاد و علوم اجتماعی

۱st International Conference on Emerging Trends in Economics and Social Sciences Disciplines(ELES-June-2017)

پنجم و ششم ماه می سال جاری میلادی، اولین کنفرانس بین المللی روندهای جدید در اقتصاد جهان مورد بحث و رد و بدل کردن نظر در سنگاپور قرار میگیره. مشاوران،‌ اندیشمندان، فعالان کار و کاسبی و هم اینکه محققان از کشورای جور واجور دنیا در این مراسم شرکت می کنن که با حضور استادان از چند دانشگاه برتر سنگاپور هم همراه شده.

دانشجویان مدیریت، اقتصاد و مدیریت فناوری اطلاعات و حتی MBA واسه افزایش شانس دریافت بورسیه و شرکت در فرآیندای رقابتی ادمیشن در پاییز ۲۰۱۷ میلادی در این کشور، از این کنفرانس به عنوان محفل و بستری واسه مشورت با نخبگان علمی و فناوری این کشور استفاده کنن.

آخرین مهلت فرستادن مقاله هم تا ۲۹ ماه می سال جاری میلادیه. واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به این درگاه مراجعه کنین. محورهای کنفرانس به این شرحه:

plied sciences.

Business and Economics:

  • Social Sciences
  • General Management
  • Management and Information System
  • Marketing
  • Applied Social Sciences
  • Education
  • Development Economics
  • Literature
  • Islamic Finance and Accounting
  • Organizational Behaviour
  • Arts
  • Environmental Economics
  • Globalization

Engineering & Applied Sciences

  • Environmental Technology
  • Computer Technology

  • Education Technology
  • Advance Technologies For Learning
  • Social Aspects of Computer
  • Information Technology
  • Educational Robotics
  • Human Computer Interaction
  • Health Sciences

    • Health Care Quality
    • Public Health
    • Health Education
    • Resources for Health Sciences Research
    • Health Technology
    • Psychology
    • Nursing
    • People with Special Needs
    • Pharmacogenomices Pharmacology

    دهمین کنفرانس تحقیقات جهانی

    Tenth Global Studies Conference – National University of Singapore

    دهمین کنفرانس تحقیقات جهانی، هشتم و نهم ماه ژوئن به همت دانشگاه ملی این کشور برگزار می شه.
    آخرین فرصت فرستادن مقالات واسه این همایش، هشتم ماه می معرفی شده.
    کنفرانس میان رشته ای ماه ژوئن، ‌از همه علاقمندان و صاحب نظران به مقولات جهانی شدن دعوت می کنه تا در این محفل علمی شرکت کنن. اگه علاقمند به دریافت بورس و ادمیشن از معتبرترین دانشگاه سنگاپور هستین، فرصت شرکت در این کنفرانس رو از دست ندین.

    واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به این درگاه مراجعه کنین.

    فهرست ۳۰ سازمان شرکت کننده در این کنفرانس

    • Aging & Society Research Network
    • The Arts in Society Research Network
    • Books, Publishing & Libraries Research Network
    • Climate Change: Impacts & Responses Research Network
    • Communication and Media Studies Research Network
    • Constructed Environment Research Network
    • Design Principles & Practices Research Network
    • Diversity in Organizations, Communities & Nations Research Network
    • e-Learning & Innovative Pedagogies Research Network
    • Food Studies Research Network
    • Global Studies Research Network
    • Health, Wellness & Society Research Network
    • The Image Research Network
    • The Inclusive Museum Research Network
    • Interdisciplinary Social Sciences Research Network
    • The Learner Research Network
    • New Directions in the Humanities Research Network
    • On Sustainability Research Network
    • Organization Studies Research Network
    • Religion in Society Research Network
    • Spaces & Flows Research Network
    • Sport & Society Research Network
    • Technology, Knowledge & Society Research Network
    • Tourism and Leisure Studies Research Network

    هر کدوم از این شبکه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی می تونه فرصت خوبی واسه شما جهت ارائه پروپزال تحقیقاتی و هم اینکه مشورت با استادان جهت ایجاد لینکای علمی، اقتصادی و فناوری و طرح پروژه های مشترک در زمینه های مربوط به جهانی سازی باشه.

    پانزدهمین کفرانس بین المللی آموزش و یادگیری

    ۱۵th International Conference on Teaching, Education and Learning (ICTEL), 14-15 June 2017, Singapore

    دانشجویان علاقمند به آموزش و متدهای نوین تدریس، پیشنهاد می شه در کنفرانس بین المللی تدریس و آموزش که در چهاردهم و پانزدهم ماه ژوئن در سنگاپور برگزار می شه، شرکت کنن.

    در این کنفرانس دو روزه، دانشگاه فناوری نانینانگ و مرکز تحقیقات نانیانگ به ارائه روشای خلاقانه در آموزش پرداخته و علاقمندان به فرستادن مقاله هم تا ۱۱ ژوئن فرصت دارن با خلاصه و اصل مقاله رو به دبیرخانه کنفرانس ارال کنن.

    دانشجویان رشته های زبون انگلیسی و مدیریت امور آموزشی از این فرصت استفاده کنن. واسه به دست آوردن جزییات بیشتر به این درگاه مراجعه کنین.

    ۵ کنفرانس بین المللی  اواخر ماه جون ۲۰۱۷ میلادی

    • چهاردهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم رفتاری.
    • چهاردهمین کنفرانس بین المللی زبون شناسی و تحقیقات زبون.
    • چهاردهمین کنفرانس بین المللی فناوری سبز
    • چهاردهمین کنفرانس پرستاری و مامایی سنگاپور
    • ششمین کنفرانس بین المللی بیوانفورماتیک و علوم بیومدیکال

    پیشنهادای پایانی

    با امید به اینکه کنفرانسای معرفی شده در زمینه های جور واجور، علاقمندان به تحصیل در سنگاپور رو در فرصت باقیمونده واسه اپلای پاییز ۲۰۱۷ میلادی، با بسترهای علمی در بهار ۹۶ آشنا کنه و از این فرصت واسه حضور فعالانه در همایشا و کارگاه های جنبی در این کشور استفاده کنن.

    یادتون نره که دریافت پیشنهاد اسمای تحصیلی و مطرح کردن پروپزالای تحقیقاتی و مشورت حضوری با استادان در حاشیه کنفرانسای علمی، شانس دریافت بورسیه از دانشگاه های مطرح آسیا و جهان رو زیاد می کنه.

    واسه پرداخت هزینه های شرکت در کنفرانسای این کشور، از شرکتای پرداخت ارزی داخلی که نماد اعتماد الکترونیک دارن استفاده کنین. اگه فرصت حضور در این کنفرانسا رو ندارین، با فرستادن مقاله و دریافت acceptance letter، به تقویت رزومه خود و افزایش شانس انتشار مقاله در ژورنالای ایندکس شده در پایگاه های استنادی جهانی دست به کار شین که واسه ادمیشن در دانشگاه های معروف آسیا و جهان، برگ برنده میشه.

    سفارت ایران در سنگاپور و سفارت این کشور تو تهران می تونه اطلاعات خوبی درباره فرصتای زندگی و اقتصادی این کشور در اختیار خواهندگان سفر به این کشور بذاره.